Apliko për punësim në Suedi dhe Norvegji

Të gjithë të interesuarit për të aplikuar për punë në Suedi dhe Norvegji mund ta bëjnë këtë përmes Qendrës Skandinave. Ajo që kërkohet është një CV, një Letër Motivimi “Cover Letter” dhe diploma përkatëse nëse ekziston, të përkthyera në anglisht ose suedisht respektivisht norvegjisht. Të gjithë të interesuarit duhet ta kenë parasyshë që jo të…