Have a question?
Message sent Close
TISUS

TISUS është test i nivelit akademik në gjuhën suedeze dhe pranohet si i tillë nga të gjitha institucionet shtetërore dhe private në Suedi.

Me testin TISUS ju konsideroheni të përshtatshëm për edukim apo punësim edhe nw Norvegji, Danimarkë dhe Finlandë.

Ky test mbahet nën ombrellën e Universitetit të Stokholmit në Qendren Skandinave në Prishtinë dhe Tiranë.

Informacione rreth testit: Kliko këtu

Për të Aplikuar: Kliko këtu

Kandidatët e Qendrës Skandinave nuk paguajnë për testin përveç pagesës që bëhet në Stocholms Universitet, , ndërsa për kandidatët tjerë pagesa është 145 EURO.

Për regjistrim apo më shumë informacione na kontaktoni në: 

Prishtinë +383 49 494 333 (viber, whatsapp)
Tiranë +355 69 683 5167 (whatsapp)

Mund të na shkruani edhe në faqen tonë në
Facebook  apo në Instagram 

    Open chat
    Si mund te ju ndihmojme ?