Have a question?
Message sent Close
Apliko për Viza

Në Qendrën Skandinave mund të aplikoni për vizë pune apo bashkim familjar në Suedi, Norvegji dhe Finlandë.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbimet tona në përgatitjen e dokumentacionit për të gjitha llojet e vizave.

Për regjistrim apo më shumë informacione na kontaktoni në: 

Prishtinë +383 49 494 333 (viber, whatsapp)
Tiranë +355 69 683 5167 (whatsapp)

Mund të na shkruani edhe në faqen tonë në
Facebook  apo në Instagram 

    Open chat
    Si mund te ju ndihmojme ?