Have a question?
Message sent Close

Suedisht Online

KURS STANDARD ONLINE

Kursi online(dy herë në javë nga 120 minuta) 125 EURO në muaj.
Niveli i parë që përfshinë  A1 dhe A2 zgjat 5 muaj.
Niveli i dytë që përfshinë  B1 dhe B2 zgjat 5 muaj.
Niveli i tretë (C1+) zgjat  6 muaj.

KURSI INTENZIV ONLINE GRUP

Kursi intenziv online (katër herë në javë nga 90 minuta) 250 EURO në muaj.
Niveli i parë që përfshinë  A1 dhe A2 zgjat 3 muaj.
Niveli i dytë që përfshinë  B1 dhe B2 zgjat 3 muaj.
Niveli i tretë (C1+) zgjat  4 muaj.

KURSI INTENZIV ONLINE INDIVIDUAL

Kursi intenziv online individual (katër herë në javë nga 90 minuta) 600 EURO në muaj.
Niveli i parë që përfshinë  A1 dhe A2 zgjat 3 muaj.
Niveli i dytë që përfshinë  B1 dhe B2 zgjat 3 muaj.
Niveli i tretë (C1+) zgjat  4 muaj.

*Në çmim është e përfshirë literatura mësimore: niveli i parë MÅL 1, niveli i dytë MÅL 2 dhe niveli i tretë Nya Mål 3

Ne përdorim platformën Vedamo për mësimet online. 

Vedamo është një platformë e krijuar enkas për mësimin online me të gjitha elementet sikurse mësimi në klasë dhe me intearksion të plotë të kandidatëve mes vete dhe me mësuesin. Përdorimi i saj është jashtëzakonisht i thjeshtë dhe mesimi mund të ndiqet nga telefoni apo kompjuteri. Seancat që eventualisht nuk mund t’i ndiqni ne ua nisim të regjistruara dhe mund t’i shikoni në kohën tuaj.

Pas secilit nivel mbahet testi dhe jepet certifikata ku përfshihet edhe vlerësimi i testit të përpiluar nga Folkuniversitetet në Stockholm, sipas kornizës europiane për vlerësimin e njohurive në gjuhë të huaja CEFR.

———-

 
Qendra Skandinave përdor planprogramet suedeze për mësimin e suedishtes nga të huajt dhe është qendër e autorizuar për mbajtjen e kurseve dhe testeve në gjuhën suedeze.
 
Ne jemi të auorizuar nga Stockholms Universitet edhe për mbajtjen e testit TISUS që është testi më i lartë akademik i gjuhës suedeze.

Mësimdhënësit tanë kanë bërë shkollimin e lartë dhe kanë përvojë të punës akademike në institucionet suedeze.

 

Për regjistrim apo më shumë informacione na kontaktoni në: +383 49 494 333 ose +355 69 683 5167

A1/A2

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Get course
Enrolled: 0 students
Level: Beginner

Archive

Working hours

Monday 9:30 am - 6.00 pm
Tuesday 9:30 am - 6.00 pm
Wednesday 9:30 am - 6.00 pm
Thursday 9:30 am - 6.00 pm
Friday 9:30 am - 5.00 pm
Saturday Closed
Sunday Closed
Open chat
Si mund te ju ndihmojme ?