Have a question?
Message sent Close
VETERINAR NË SUEDI

Të gjithë veterinarët që kanë kryer shkollimin në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Serbi , Mal të Zi apo në cilindo shtett tjetër jashtë BE-së kanë mundësi lisencimi dhe punësimi si veterinarë në Suedi.

 

Fillimisht duhet të kërkohet lisencë pune dhe për aplikim kërkohen këto dokumenta:

 

1.Diploma

2.Planprogrami

3.Përvoja e punës

4.Pasaporti

 

Lisencimi bëhet fillimisht si teknik veterinarie. Lisencim si veterinar që në fillim mund ta bëjnë veterinarët me 10 vjet përvojë punë apo ata veterinarë që kanë kryer edhe dy vite shkollim pas diplomimit.

 

Kostoja e aplikimit për lisencë pune si veterinar është 185 EURO dhe deri tek përgjigja zgjat 3 muaj.

 

Dokumentacionin mund ta sillni në zyrën tonë për skanim ose mund ta dërgoni të skanuar në:
office@qendraskandinave.com

Për regjistrim apo më shumë informacione na kontaktoni në: 

Prishtinë +383 49 494 333 (viber, whatsapp)
Tiranë +355 69 683 5167 (whatsapp)

Mund të na shkruani edhe në faqen tonë në
Facebook  apo në Instagram 

    Open chat
    Si mund te ju ndihmojme ?