Have a question?
Message sent Close
NJOHJE DIPLOME NË DANIMARKË

Të gjitha diplomat e të gjitha fakulteteve që kanë qenë të akredituara në kohën e marrjes së diplomës mund të njihen në Danimarkë.
(Përveç diplomave të Fakulteteve mjekësore që duhet të lisencohen shiko KËTU)

 Dokumentacioni i nevojshëm për konvertim diplome në Danimarkë është:

1.Diploma e fakultetit ose e shkollimit profesional
2. Lista e notave
3. Diploma e shkollës së mesme
4. Kopje e pasaportës

Kostoja përfundimtare e konvertimit të diplomës në Danimarkë është: 185 EURO

Nëse bëni njohjen e dy diplomave njëherësh (bachelor dhe master) kostoja për të dyjat është 250 EURO

Zgjatë deri në tre muaj.
* Në Danimarkë mund të aplikohet edhe për njohje të shkollës së mesme dhe shkollave profesionale.

Dokumentacionin mund ta sillni në zyrën tonë për skanim ose mund ta dërgoni të skanuar në:
office@qendraskandinave.com

Për regjistrim apo më shumë informacione na kontaktoni në: 

Prishtinë +383 49 494 333 (viber, whatsapp)
Tiranë +355 69 683 5167 (whatsapp)

Mund të na shkruani edhe në faqen tonë në
Facebook  apo në Instagram 

    Open chat
    Si mund te ju ndihmojme ?