Have a question?
Message sent Close
LISENCË PUNE ELEKTRICIST NË NORVEGJI

Të gjithë elektricistët e të gjitha niveleve mund të aplikojnë për lisencë pune në Norvegji.

Dokumentet e kërkuara për aplikim për lisencë pune si Elektricist në Norvegji:

1.CV që përshkruan edukimin relevant dhe përvojën praktike.

2.Diploma e shkollimit relevant, duke përfshirë listën e notave.

3.Kurrikula apo planprogrami nëse mund të sigurohet.

4.Kontrat e praktikës së përfunduar (nëse kjo është pjesë e edukimit)

5.Lisenca e punës në vendin tuaj (nëse keni)

6.Certifikata tër kurseve, seminareve (nëse ekzistojnë)

7.Refernca nga punëdhënësit bashkë me emrin e personit kontaktues dhe nje email apo telefon kontakti.

8.Kopje e pasaportës.

9.Konfirmimi i pagesës.

Kosto e aplikimit 185 EURO

Koha deri te vendimi 4 muaj.

 

Dokumentacionin mund ta sillni në zyrën tonë për skanim ose mund ta dërgoni të skanuar në:
office@qendraskandinave.com

Për regjistrim apo më shumë informacione na kontaktoni në: 

Prishtinë +383 49 494 333 (viber, whatsapp)
Tiranë +355 69 683 5167 (whatsapp)

Mund të na shkruani edhe në faqen tonë në
Facebook  apo në Instagram 

    Open chat
    Si mund te ju ndihmojme ?