Have a question?
Message sent Close
NJOHJE DIPLOME NË NORVEGJI

Të gjitha diplomat e të gjitha fakulteteve që kanë qenë të akredituara në kohën e marrjes së diplomës mund të njihen në Norvegji. (Përveç diplomave të Fakulteteve mjekësore që duhet të lisencohen shiko KËTU)

Dokumentacioni i nevojshëm për njohje diplome në Norvegji është:

1. Diploma e fakultetit ose e shkollimit profesional
2. Lista e notave
3. Diploma e shkollës së mesme
4. Kopje e pasaportës

Të gjitha të perkthyera anglisht ose norvegjisht. Nuk ka nevojë për noterizim.

 Kostoja përfundimtare e njohjes për një diplomë është: 185 EURO
Nëse bëni njohjen e dy diplomave njëherësh (bachelor dhe master) kostoja për të dyjat është 250 EURO

Zgjatë deri në 4 muaj.

Dokumentacionin mund ta sillni në zyrën tonë për skanim ose mund ta dërgoni të skanuar në:
office@qendraskandinave.com

Për regjistrim apo më shumë informacione na kontaktoni në: 

Prishtinë +383 49 494 333 (viber, whatsapp)
Tiranë +355 69 683 5167 (whatsapp)

Mund të na shkruani edhe në faqen tonë në
Facebook  apo në Instagram 

    Open chat
    Si mund te ju ndihmojme ?