Have a question?
Message sent Close

Kurset e gjuhëve

Qendra Skandinave

Suedisht Online

Kursi online mbahet dy herë në javë nga 120 minuta. Niveli i parë që përfshinë A1 dhe A2 zgjat 5 muaj.
Beginner
0 Lectures
0 Hours
Qendra Skandinave

Norvegjisht Online

Beginner
0 Lectures
0 Hours
Qendra Skandinave

Finlandisht Online

Beginner
0 Lectures
0 Hours

TË ARRITURAT

Kandidatë nga gjithë Bota
Klasë të kompletuara
Kandidatë aktual
Ligjërues të certifikuar

Abonohu për lajmet nga Qendra Skandinave!

Ne mundohemi të ju mbajmë të informuar për kurset dhe shërbimet tjera që ne ofrojmë, por ju informojmë edhe për më të rejat në shtetet skandinave, siq janë: lajme nga tregu i punës, ndryshimet e legjislacionit etj.
Emaili juaj
Please wait...

BLOGU I QENDRËS SKANDINAVE

masterstudy_placeholder
27
May
Body Cameras on Public-School Educators

Some of can’t rely on stable worlds economic, so learn, learn and learn everything new, this will help you anytime, dont be upset, believe yourself even in dark times!

Posted in: Technology,
Tags: camera, public, School,
masterstudy_placeholder
20
May
1
US Teens Win International Rocketry Challenge

Throughout the United States, police officers are beginning to wear body cameras. Should principals in America’s public-school systems follow their example?

Posted in: Hobbies,
Tags: challenge, rocketry, teens,
masterstudy_placeholder
27
Apr
South African universities trail other BRICS

South Africa has eight of the top 15 universities in Africa but its higher learning institutions are rated as the worst performing among the BRICS emerging market nations.

Posted in: Hobbies,
Tags: african, BRICS, university,

Qendra Skandinave

Open chat
Si mund te ju ndihmojme ?