Mëso finlandisht

Kurse të gjuhës finlandeze në tri nivele.
Në Prishtinë dhe Tiranë
Kursi standard (dy herë në javë nga 120 minuta) 150 EURO në muaj, literatura e përfshirë. (Gjatë pandemisë kemi një zbritje prej 30% dhe çmimi është 105 EURO në muaj)
Niveli i parë që përmbanë A1&A2 zgjat 4 muaj.
Niveli i dytë (B1&B2) 4 muaj.
Niveli i tretë (C1+) 4 muaj.
Pas secilit nivel mbahet një test dhe jepet një certifikatë ku përfshihet edhe vlerësimi i testit sipas kornizës europiane për vlerësimin e njohurive në gjuhë të huaja CEFR.
Grupe të reja krijohen çdo muaj ose çdo dy muaj.
Qendra Skandinave përdor planprogramet zyrtare finlandeze për mësimin e finlandishtes nga të huajt dhe është e vetmja qendër e lisencuar për mbajtjen e kurseve dhe testeve në këtë gjuhë.
Për regjistrim apo më shumë informacione na kontaktoni në:
Prishtinë +383 49 494 333
Tiranë +355 69 317 3747
Apo edhe në faqen tonë në Facebook https://www.facebook.com/qendraskandinave/

Na shkruaj! Njëri nga kolegët tanë do të ju kontaktojë së shpejti

Submit