Have a question?
Message sent Close
NJOHJE DIPLOME NË GJERMANI

Të gjitha diplomat e të gjitha fakulteteve që kanë qenë të akredituara në kohën e marrjes së diplomës mund të njihen në Gjermani.

Dokumentacioni i kërkuar për aplikim njohje diplome në Gjermani:

1.Diploma në origjinal

2.Diploma e përkthyer gjermanisht

3.Lista e notave në origjinal

4.Lista e notave e përkthyer gjermanisht

5.Suplementi i diplomës në origjinal

6.Suplementi i diplomës përkthyer në gjermanisht

7.Studime tjera apo kurse që lidhen me profesionin tuaj e që japin kredi. (në gjuhën origjinale dhe të përkthyera)

8.Pasaporta

Me rastin e aplikimit paguani 185 EURO. Pas rreth 10 ditësh do të merrni një faturë nga Minstria Gjermane e Arsimit prej 200 EURO.

Pasi të keni kryer edhe këtë pagesë, përgjigja për njohjen e diplomës suaj vie brenda 3 muajsh.

 

Dokumentacionin mund ta sillni në zyrën tonë për skanim ose mund ta dërgoni të skanuar në:
office@qendraskandinave.com

 

Për regjistrim apo më shumë informacione na kontaktoni në: 

Prishtinë +383 49 494 333 (viber, whatsapp)
Tiranë +355 69 683 5167 (whatsapp)

Mund të na shkruani edhe në faqen tonë në
Facebook  apo në Instagram 

    Open chat
    Si mund te ju ndihmojme ?