Have a question?
Message sent Close
LISENCË MJEKËSORE NË NORVEGJI

Të gjithë të diplomuarit në të gjitha fakultetet e mjekësisë kanë të drejtë të aplikojnë për Lisencë të përkohëshme pune në Norvegji.

Lisenca e përkohshme jepet për dy vite.Me këtë lisencë ju keni të drejtë të punoni një vit në Norvegji nën mbikëqyrjen e një mentori, i cili pas një viti jep nië vlerësim për punën tuaj. Në bazë të këtij vlerësimi merrni pastaj lisencën e përhershme për punë në Norvegji.

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim lisence të përkohëshme mjekesore në Norvegji

1. Diploma

2.Suplementi i Diplomës

3.Planprogrami i detajuar

4.Lisenca nese ke

Dokumentat duhen origjinale  dhe të përkthyera në norvegjisht, suedisht apo anglisht nga një përkthyes i lisencuar. Nuk kërkohet noterizim.

Pagesa: 485 EURO

Lisencimi zgjat deri në 11 muaj.
Dokumentacionin mund ta sillni në zyrën tonë për skanim ose mund ta dërgoni të skanuar në:
office@qendraskandinave.com

Për regjistrim apo më shumë informacione na kontaktoni në: 

Prishtinë +383 49 494 333 (viber, whatsapp)
Tiranë +355 69 683 5167 (whatsapp)

Mund të na shkruani edhe në faqen tonë në
Facebook  apo në Instagram 

    Open chat
    Si mund te ju ndihmojme ?